Robotdammsugare Med Moppfunktion, Starkare egenskaper, Appkontroll

- 40% + Fri frakt!

Effektiv på alla hemmets ytor

Vår exklusiva dammsugare har en effektiv huvudborste och en sidoborste som gör att den klarar det mest utmanande städarbetet! Den anpassar automatiskt sugeffekten beroende på vilken yta den rengör. Den är dessutom otroligt effektiv på mattor tack vare 1500 Pa sugeffekt vilket gör att den kommer djupt ner i mattan.

Smart moppning för mångsidig rengöring

Dammsugaren är försedd med en vattentank med en volym på 200 ml samt en avtagbar moppningsduk som gör det möjligt för dammsugaren att våtmoppa golvet efter dammsugningen. När robotdammsugaren återgår till laddstationen stängs vattnet automatiskt av, vilket innebär att den automatiskt är redo för nästa moppning.

Smart och exakt städning

Robotdammsugaren har 10 inbyggda sensorer samt laserskanning vilket gör det möjligt för den att röra sig i hemmet från rum till rum och över upp till två centimeter höga trösklar. Exakta sensorer möjliggör å andra sidan mjuka rörelser, vilket innebär att även de lättaste föremål inte kommer att knuffas omkull. Dammsugaren kan separera föremål som är upp till 5 cm breda och 3 cm höga, från nätsladdar till husdjurens leksaker, och går runt dessa. Tack vare sensorerna upptäcker dammsugaren också trappor och andra kanter som den kan falla från.

Enkel att rengöra

Robotdammsugaren meddelar dig när dammbehållaren behöver rengöras, och detta är mycket enkelt. Behållaren är lätt att ta bort från dammsugarens ovansida, öppna och tömma direkt i papperskorgen. Samma sak gäller vattentanken. Den tömda dammbehållaren kan sköljas under rinnande vatten.

Kombinerad dammsugare och golvmopp

Robotdammsugaren stödjer både dammsugning och moppning. Den kommer med en 200 ml dammtank och en 200 ml vattentank. Anslut bara vattentanken för att tvätta bort eventuella fläckar på golvet.

Tystgående robotdammsugare

I standardläge avger den endast 45-65 dB vilket är samma ljudnivå som en modern mikrovågsugn.

Paketet innehåller allt du behöver:

  • Robotdammsugare
  • Laddstation
  • 2st borstar
  • Kontroll
  • duk (Mopping)


Mer info:

Produkt Namn: Robotdammsugare

Märke: ONSON (Ny modell)

Modell nummer: G20 R (Ny)

Certifikation: CE RoHS FCC

SugKraft: 1500Pa

Kapacitet dammbehållare: 0.2L

Kapacitet vattentank: 0.2L

Batteri kapacitet: 2600mAh 14.4V

Batteritid: 100Min

Laddtid: 4-5 Timmar

Ljudnivå: 45dB - 65dB

Automatisk laddning: Ja

Remote kontroll: Ja

App kontroll: Ja

Funkar med Alexa, Google Home: Nej

Tvättbart filter: Ja

Mopping: Ja

Navigation: Random

Produkt storlek: φ 30x7.4(cm)

Netto Vikt: 2.5kg

(Du får även ett års garanti!) 

2 999,00 kr 4 499,00 kr