Om Företaget

Företaget registrerades officiellt i början av 2022. Vi har vuxit snabbt hittills och fått positiv respons av 100-tals nöjda kunder. Vi uppskattar alltid feedback!

Vi håller kvalitet och service nära till hjärtat. Därför vill vi finnas här för dom som vill handla billiga och höga kvalité varor. Verksamheten bedrivs för närvarande endast online. Längre fram kommer vi även öppna fysiska butiker runt om i Sverige.


Vi håller sakta men säkert på att leta fram och lägga upp grymma produkter som passar just dig. Vi har inte inriktat oss inom något speciellt område utan vi vill ha det lite mer gott och blandat!


Till skillnad från många andra onlinebutiker så prioriterar vi kunden först och inte vinsten! Våra produkter har helt klart de billigaste priserna i hela Sverige då vi endast går plus några kronor på de flesta produkter vi säljer.

 
Målet med verksamheten:
- Att erbjuda de lägsta priserna i hela Sverige för våra grymma produkter.

- Att få så nöjda kunder som möjligt genom att ge så bra service som möjligt, leverera beställningen så fort som möjligt och sist men inte minst att finnas där för kunden och lyssna på vad just du har att säga!

- Nå ut till så många som möjligt.

- Bli den största onlinehandeln i hela Sverige.

- Öppna fysiska butiker runtom i Sverige.


BilligaVarorSverige AB
Skallefuret 1
51335 Borås, Fristad
Sverige


F-Skatt: Registrerad
Moms: Registrerad i Momsregistret
Org. nr: 9712011114
( https://www.allabolag.se/ )