Vanliga frågor

Är det något annat du funderar efter? Tveka då inte att kontakta oss under fliken "Kontakta oss" eller även via instagram!

1. Hur lång är leveranstiden ?

Leveranstiden hos oss är vanligtvis 1-3 arbetsdagar! Vi skickar ut beställningarna samma dag som de kommer in. Alla beställningar som kommer in på eftermiddagen skickas däremot ut dagen därpå!

2. Är det fri frakt på allt som ni säljer ?

Ja precis! Frakten ingår i priset på alla våra produkter. Däremot kan man välja andra fraktmetoder såsom "Express" och då får man själv stå för fraktkostnaden.

3. På vilket sätt kan jag betala när jag beställer hos er?

Vi samarbetar med företag som erbjuder en säker och trygg betalningsmetod så som: Klarna, Stripe eller PayPal!

Du kan alltså betala via kort/banköverföring, klarna eller via PayPal!

4. Kan man kontakta er och köpa in en produkt man vill ha som inte finns med på er webbshop? 

Självklart! Du kan som kund alltid kontakta oss och säga till vad det är du söker så försöker vi ta in produkten till det bästa möjliga priset!

5. Gäller 14 dagars öppet köp när man handlar hos er?

Självklart! Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt. (Gäller ej "Mystery Box")

Du måste meddela att du ångrar dig. I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returneringen gäller ska framgå klart och tydligt. Du bör omedelbart och senast inom 10 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss. Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig. förpackning. På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.

Vi ersätter eventuell fraktkostnad vid ert köp vid nyttjandet av 14 dagars ångerrätt.

6. Jag vill beställa en produkt, men jag kan inte lägga den i min kundvagn?

Det är inte möjligt att lägga en beställning på en produkt som är slut i lager, ej heller att göra en förbeställning på nya produkter.

7. När kommer min order att skickas?

Vi skickar ut beställningarna samma dag som de kommer in. Alla beställningar som kommer in på eftermiddagen skickas däremot ut dagen därpå!

8. Kommer ni få in nya produkter?

Självklart!

Vi får in nya produkter hela tiden. Om det är något du gärna vill att vi tar in så tar vi jättegärna emot tipset!