Ny mini-juicemixer 2023 med 1500mAh batteri och lock, elektrisk juicekopp i plast, USB-laddning, 3.7V 40W, OEM

-50% + Fri frakt!

Upptäck den ultimata lösningen för dina juicingsbehov med vår exklusiva portabla mini-juicemixer! Denna eleganta och kraftfulla mixer är designad för både hemmet och på resande fot, och är ett oumbärligt tillskott för varje hälsomedveten person.

Elegant Design och Överlägsen Funktionalitet
Med ett stilrent utseende i vackra färger som blått och rosa, och en kapacitet på 400 ml, passar denna juicemixer perfekt i din handväska, ryggsäck eller på ditt köksbänk. Dess kompakta storlek och lätta vikt gör den idealisk för hotellvistelser, campingturer, husbilsresor och daglig användning i hemmet.

Effektiv och Tyst
Upplev kraften hos en sexbladig rostfri stålklinga som snurrar med imponerande 21 000 varv per minut, vilket garanterar att dina frukter och grönsaker mixas till en silkeslen konsistens på nolltid. Den tysta motorn och låg ljudnivå gör det möjligt att använda mixern utan att störa din omgivning.

Bekvämlighet och Lätt Användning
Vår juicemixer är USB-uppladdningsbar och kommer med ett kraftfullt 1500mAh batteri som säkerställer långvarig prestanda. Med dess smidiga USB-laddning kan du enkelt ladda den via din dator, bil eller bärbara laddare, vilket gör det enkelt att hålla dig energifylld var du än är.

Hög Kvalitet och Säkerhet
Tillverkad av livsmedelsgodkänd PC-plast och rostfritt stål, garanterar mixern både hållbarhet och säkerhet. Den är också utrustad med värmebevaring och tystgående teknologi för en bekymmersfri användning.

Komplett och Bekymmersfri
Med vårt löfte om kostnadsfria reservdelar och en tillförlitlig eftermarknadsservice, kan du känna dig trygg i ditt köp. Mixern kommer också med en praktisk lock och bärhandtag för enkel transport och användning.

Ge dig själv eller dina nära och kära en hälsosam gåva. Med vår portabla mini-juicemixer, är det enklare än någonsin att njuta av färsk, näringsrik juice var du än är. Beställ din idag och upplev bekvämlighet, kvalitet och stil i ett!


Tillämpning: Hotell, Utomhus, Husbil, Hushåll
Typ: Portabel Juicemaskin, Citruspress, Långsam Juicer
Funktioner: Låg ljudnivå, Tyst motor, USB-uppladdningsbar
Övriga egenskaper
Eftermarknadsservice: Kostnadsfria reservdelar
Strömkälla: USB
Appstyrning: Nej
Spänning: 3.7V
Ursprungsort: Zhejiang, Kina
Privat form: Nej
Bladmaterial: Rostfritt stål
Husmaterial: Plast
Varvtal: 21000 varv/min
Effekt: 40W
Varumärke: OEM
Produkttyp: Portabel Mini-juicemaskin
Ytterligare funktioner: Värmebevaring, bärbar laddning, tystgående
Material i liner: Livsmedelsgodkänd PC-plast
Klingtyp: Sexbladig
Färg: Blå, rosa
Kapacitet: 400 ml
Effekt: 40W
Spänning: 3.7V
Förpackningsstorlek: 10*10*23 cm
Certifikat: CE, FCC och RoHS certifierad. 


Enskild förpackningsstorlek: 19x16.5x9.5 cm
Enskild bruttovikt: 0.400 kg

Välj en variant:

149,00 kr 300,00 kr