Bil FM-sändare, Bil Trådlös 5.0 QC3.0 & PD 20W USB-C Billaddare, 9 RGB Bakgrundsbelyst Bilmottagare

-70% + Fri frakt!

Enkel att installera: Du ansluter FM-sändaren till cigarettuttaget i bilen samt till mobilen via Bluetooth. Välj en tom FM-frekvens (från 87,5 till 108 MHz) och ställ in FM-transmittern till samma frekvens. Den lägger till en massa värdefulla funktioner i bilen som snabbladdning, stereomusik, handsfree-samtal och röststyrning.

Njut av topp-ljudkvalitet: Den trådlösa Bluetooth-adaptern integrerar A2DP och DSP-teknik för kristallklar röståtergivning och Hi-Fi-musikkvaliet.

20W Quick Charge & PD snabbladdare: Med QC 3.0 och USB-C PD laddar den trådlösa FM-sändaren 4 gånger snabbare än traditionella billaddare. Det är en perfekt biladapter plus laddare i ett så att du kan ladda din telefon och spela musik med Bluetooth samtidigt.

Säker röststyrning och laddning: För handsfree-samtal och Siri Voice Assistant använder den trådlösa FM-transmittern brusreducering för tydliga samtal. Genom att trycka på samtalsknappen tre gånger startar Siri Voice Assistant så att du kan köra säkert. Du kan också trycka två gånger på knappen för att snabbt ringa upp det senaste numret. Med en knapptryckning stänger du av FM-sändaren, men behåller laddningsfunktionen. Du laddar säkert tack vare skydd mot överspänning, överström, kortslutning och överhettning.

9-färgs LED-ljus: Regnbågsljusdesignen i den yttre cirkeln skapar en ny atmosfär i bilens inre utrymme, vilket gör körningen roligare

Mer info: Se bild 2

99,00 kr 300,00 kr