15 i 1 Grönsaks/salladshackare (Sallad Frukt Mandolin Slicer Mat Dicer Cutter Skalare)

-50% + Fri Frakt!

【15 i 1 grönsaker】Köksmandolin innehåller 7 utbytbara blad: 2 * hackare, 2* grönsaksskivare, 2 * Julienne, 1* krossare och 1 * äggseparator, 1* avloppskorg, 1 * hand- och handskskydd, 1 * rengöringsborste och gaffel, 1 * matbehållare och 1 * mandolfräs. ina. Du kan använda en mängd olika skäralternativ och snabbt förbereda tallrikar, som uppfyller alla dina tärningsbehov, skivning och riven.

【Säkerhetsmaterial och ergonomisk design】 Den manuella grönsaksskäraren är gjord av BPA och PFOA-fritt livsmedelsmaterial och bladen är gjorda av rostfritt stål, rostsäker. Mandolinbehållaren är utformad med en halkfri och ergonomisk bas som ger stabilitet vid skärning och tärning, och vår grönsaksrivjärnsats har också ett handskydd som kraftigt minskar risken för fingerskador.

【Mångsidig köksmandolin 】 Utbytbara blad har olika former och storlekar, låter oss skära, tärningar, skära, hacka, julienne, hugga frukter och grönsaker som lök, svamp, gurka, morötter, potatis, tomater, ingefära, vitlök och ännu mer. Manuella grönsakshackare kommer att vara en perfekt present till vår familj, hjälper oss att spara det mesta av tiden för att förbereda daglig mat.

【Lätt att rengöra】 Matkvarnen och skivaren kan demonteras helt för enkel rengöring och helt enkelt skölja under rinnande kranvatten, använd inte den i diskmaskinen för att undvika höga temperaturer. Använd vår rengöringsklo eller rengöringsborste för att ta bort packningsrester och blad. Obs: Rör inte skärpositionen med händerna under rengöring.


Specifikationer:

Material Rostfritt stål
Färg Grå/svart
Produktmått 36 x 14 x 14 centimeter
Bladmaterial rostfritt stål 

149,00 kr 300,00 kr